ARAMIS-ADOPTADO

Fitxa de Aramis -RESERVAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís de Pastor Alemany
  • Naixement: 2008
  • Edat:6 anys
  • Tamany: gran

I l’altre protagonista es el nostre estimat Aramis. Va arribar al centre a mans dels seus antics propietaris, que com tants cops hem sentit, no es podien fer càrrec d’ell. D’Això ha fet un anyet aquesta setmana, també e un dels més antics del centre. Es un gos mestís de pastor alemany de 5 anyets, mida gran i un cor encara més gran. Des del primer dia vam poder comprovar com es porta de bé amb altres gossos. Es tranquil i molt sociable, perfecte per qualsevol tipus de família. Nens, gossos, molt segur que també gats… ell no te cap problema amb ningú!!! Li encanta passejar, i que li facin molt la rosca, es un mimosote!!!

No et perdis quest troç de peluix, un d’aquells gossos que podria tenir un miler de famílies i fer-les felices a totes… i per desgràcia no en te ninguna!!! Pregunta per ell!!! FA MOLT DE TEMPS QUE T’ESPERA!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….