ATILA -ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Atila – ADOPTAT ALEMANYA

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 2008
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitjà

Àtila arriba al refugi a través dels seus antics propietaris que no podien atendre’l correctament. Els primers dies Àtila no sabia molt bé el que estava passant i va estar una mica desorientat, però mai va perdre el seu somriure. Ara, després de passar uns mesos al refugi, s’ha adaptat perfectament a la seva nova vida.

És un gos molt alegre i simpàtic, vital i enèrgic, molt afectuós i tendre, sempre té un somriure quan entres al pati, és un gos que li agrada molt el contacte amb les persones.

Àtila necessita un / a adoptant que li agradi fer activitats a l’aire lliure: córrer, anar a la platja, jugar amb la pilota, caminar, etc. És el company perfecte, tot i que també té les seves llargues hores estirat al sol sense fer res.

Es relaciona molt bé amb els altres gossos, sempre prudent i respectuós, però no té una bona relació amb els gats, encara que es podria fer una adaptació progressiva, sempre supervisada per una professional.

Si vols un gos alegre, afectuós i sociable, no dubtis en venir al refugi i preguntar per ell!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….