Bruc – ADOPTAT

Fitxa de Bruc

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís de Dalmata
  • Naixement: 20/06/2011
  • Edat: 1,5 anys
  • Tamany: mitjà

Bruc arriba al refugi a través dels seus antics propietaris des de Barcelona perquè no podien fer càrrec d’ell ni cuidar correctament. Va arribar dels primers a la protectora, al voltant del mes de febrer. Llavors era només un cadell amb moltes ganes de jugar i córrer. Ara ha crescut, segueix sent un “cadell”, ara ja adolescent, però ara més madur i centrat.

Bruc és un gos simpàtic, divertit, actiu, afectuós i molt tendre. Porta molt de temps a la protectora, pràcticament ha crescut en ella i no sap realment el que és viure fora del refugi. És ideal per a qualsevol tipus de persona que realitzi regularment activitats a l’aire lliure i que vulgui un amic que l’acompanyi.

Si vols compartir la teva vida amb un gos actiu, divertit i totalment afectuós i tendre, Bruc és el gos que estàs buscant. Ell a canvi et entregarà tot el seu afecte i agraïment.

Dóna-li la oportunitat de enamorar-te d’ell.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….