Yo-Yo – ADOPTAT

Fitxa de Yo-Yo – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís de Beagle
  • Naixement: 20/06/2008
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: petit

En Yo- yo ens va arribar al centre en abril quant dianbulava tot sol per els carrers de la ciutat, quant el varem trobar tenia moltíssima sed i gana , estava exposat a les penúries i els horrors i perills de la vida en el carrer.
Al principi era una mica inconformista , però poc a poc s’ha anat acostumbran a la seva nova vida en el refugi. Actualment es molt mes tranquil, juganer, agradable, divertit, amable amb els seus companys i companyes de pati.
Es un gos jove i saludable que gaudeix banyant-se a la piscina per combatir els dias mes calorosos del estiu, sortint a passejar amb els cuidadors i voluntaris del centre, jugant en el pati amb els seus amics .
Li agrada el contacte amb les persones i amb els nens amb qui gaudeix jugant i corrent. Apte per tot tipus de família.

Vine a coneixem !!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….