Nala – ADOPTADA

Fitxa de Nala – ADOPTADA

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 01/07/2010
  • Edat:  2 anys
  • Tamany: mitjana

La Nala arriba al refugi a través de la seva antiga família que no podien atendre-la correctament i com ella es mereix.

Es una gossa magnífica, però al principi es una mica tímida i desconfiada. Poc a poc, quan et va coneixent, si li obres els teus braços i li dones tot el teu amor i carinyu, ella et regala tota la seva confiança. Quan te la guanyis, no te la podràs treure de sobre. Es una gossa obedient, molt bona, afectuosa i simpatica, joganera i molt fidel, però sobretot té molts recursos socials, perfecta amb mascles i femelles, sempre respectuosa i prudent.  Ideal per qualsevol tipus de familia. Vine a coneixer-la, aquesta preciositat d’ulls ambar enamora amb el seu carisma!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

[vimeo 46977773]

[viemo 47371413]

2 pensaments sobre “Nala – ADOPTADA

Els comentaris estan tancats.