Riu – ACOLLIDA

Fitxa de Riu – ACOLLIDA

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís Nòrdic
  • Naixement: 
  • Edat: + 10 anys
  • Tamany: gran

En Riu el varem recollir atropellat a la vora del Congost de Granollers, mig ofegat, amb signes de hipotèrmia i amb ferides a causa del accident. Pobret, va trigar en recuperar-se, però ja està perfecte i ara mateix es un gos 10. Es de mida gran, barreja nòrdica, molt intel.ligent, juganer i bó. Conviu amb una manada de mascles i femelles de totes les edats sense problemes, amb els que juga molt. Es molt tranquil i mimós, li encanta sortir a passejar i les estones amb els voluntaris. Es una passada de gos, guapíssim i amb moltes ganes de viure, i es mereix trobar una bona familia per passar els seus derrers anys, que serán molts segur, està en plena forma!!!

Si vols conèixer aquest peluixot boníssim, no dubtis en preguntar per ell. Et rebrá amb un dels seus millors moviments de cua. Si el vens a conèixer no podràs anar-te’n sense ell, ENAMORA!!!

Riu preciós, et desitjem una vida plena i molt llarga, i sobretot lluny del refugi, en una bona llar com et mereixes.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….