Xiscla – ADOPTADA HOLANDA

Fitxa de Xiscla 

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestissa de yorkshire
  • Naixement: 30/06/2002
  • Edat:  10 anys
  • Tamany: petita

La Xiscla ens arriba a mans de la seva antiga família de Canovelles que ens la varen deixar en molt males condicions, tota pelada, amb el pel tot enredat i casi paralitzada per la por al arribar al refugi per primera vegada.
En el Centre li varem donar un bany amb aigua calenta i sabó, li varem fer una canvi de look i va passar totes les probes veterinàries per comprovar que estigues bé. Totes les analítiques van ser correctes i el spa li va anar molt bé, ja que des d’aquest moment i amb la ajuda dels nostres cuidadors la careta de pena amb la que va entrar s’ha convertit en una cara de felicitat constant.
Es una gosseta mimosa i faldera, juganera amb els seus companys d’oficina i de pati, es tranquil·la i pot conviure amb tot tipus de persones i d’animals. Tens a les teves mans canviar la seva vida en el refugi, per una acollidora casa on pugui demostrar i donar tot el amor que només ella sap donar.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….