BLACK

Fitxa de BLACK

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 19/06/2007
  • Edat:  
  • Tamany: mitjà

Em dic Black i fa molt de temps que estic al refugi. Sóc una mica caparrut, com tots els de la meva raça. M’agradaria trobar una família on poder ser feliç. Una família que m’entengui i no em torni a abandonar mai més.
Vaig néixer al camp, en un entorn tranquil però quan ja era una mica més gran, els meus propietaris no em podien atendre i em vaig traslladar a viure a la ciutat. Aquest canvi no em va anar bé i vaig començar a patir molta desconfiança envers les persones, els altres gossos, els sorolls de la ciutat…
De mica en mica estic superant petits traumes d’aquella època.
No vull viure tota la meva vida en una gàbia.
La meva família hauria de tenir molta paciència amb mi, sobretot a l’inici i seria molt bo que tingués algun coneixement d’etologia o com educador. Sé que hi ha molta gent que els hi agrada els gossos com jo, només necessito un que em vulgui donar una oportunitat.
Sé que és tot un repte, però segur que hi ha algú que ara mateix està llegint aquestes paraules i que pensarà en mi, en donar-me aquesta oportunitat de ser feliç, de tornar a viure en família, de tornar a ser un gos equilibrat al qual no li fa por res.
Gràcies per escoltar-me, jo estaré aquí, esperant un petit miracle.
Us deixo un vídeo perquè pugueu veure el que es pot fer amb una mica d’amor.

Me llamo Black y hace mucho tiempo que estoy en el refugio.
Soy un poco cabezón, como todos los de mi raza. Me gustaría encontrar una familia donde poder ser feliz. Una familia que me entienda y no me vuelva a abandonar nunca más.
Nací en el campo, en un entorno tranquilo pero cuando era un poco mas adulto, mis antiguos propietarios no me podían atender más y me trasladé a vivir a la ciudad. Este cambio no me fue bien y empece a tener mucha desconfianza hacia las personas, los otros perros, los ruidos de la ciudad…
Poco a poco me estoy recuperando de pequeños traumas de esa época.
No quiero vivir toda mi vida en una jaula.
Mi familia tendría que tener mucha paciencia conmigo, sobretodo al principio. Seria muy bueno que tuviera algún conocimiento de etologia o como educador canino. Sé que hay mucha gente a la que le gustan los perros como yo, sólo necesito que alguien me quiera dar una oportunidad.
Se que es todo un reto, pero seguro que alguien ahora mismo estará leyendo estas palabras y estará pensando en mí, en darme la oportunidad de ser feliz, de volver a vivir en familia, de volver a ser un perro equilibrado al que no de da miedo nada.
Gracias por escucharme, jo estaré aquí, esperando un pequeño milagro.