Cachito

Fitxa de Cachito

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 24/06/2008
  • Edat:  5 anys
  • Tamany:  mitjà

En Cachito te una història molt trista darrere seu. Va arribar a la protectora després de moltes denúncies, ja que portava més d’un any vivint dia i nit, confinat en un balcó. Grácies als veïns i a l’ajuntament, el seu antic propietari va cedir i el va portar a la protectora, on es va adaptar rapidament. Tot i la seva mala vida, es un gos molt bo i obedient, d’uns 5 anys i mida mitjana. Li encanta passar l’estona amb els voluntaris, sempre pendent de tots els seus moviments, i sobretot sortir a passejar. Es molt obedient i perfecte per qualsevol tipus de família que el vulgui estimar tot el que no l’han estimat abans. Amb nosaltres ha conegut l’afecte i el carinyo que li van privar, i el retorna multiplicat per 1000. La família que l’adopti s’emportará una joia de gos.

Ja li toca, pobret, gaudir d’una llar! Un gos que ens ha ensenyat a donar segones oportunitats, ell no s’ho ha repensat amb nosaltres, ens ha brindat tot el seu amor desde el primer dia! Pregunta per ell, T’ESPERA!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….