Cleo – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Cleo – ADOPTAT  ALEMANYA

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: 02/07/2010
  • Edat:  2  anys
  • Tamany: mitjana

Desprès d’una trucada de la policia del municipi de Canovelles on ens avisaven d’una recollida en el carrer, un dels nostres cuidadors va anar a fer la recollida , quina va ser la seva sorpresa quant es va trobar a la preciosa Cleo lligada en un poste de llum en el carrer amb un vol de menjar i d’aigua , amb una nota de la antiga propietària en el collar en la deia que no es podia fer càrrec d’ella per problemes econòmics i familiars .

La Cleo va arribar al centre una mica ansiosa i amb una miqueta de por, preo es va adaptar ràpidament al refugi, actualment es una gosseta molt simpàtica , amable , juganera amb els seus companys d’oficina i pati .

Sociable amb persones i nens. Apte per a qualsevol família disposada a estimar-la per sempre.

Vine i t’enamorara…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….