Cuka – ADOPTADA

Fitxa de Cuka

  • Sexe: femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: 06/07/2011
  • Edat: 1,5 any
  • Tamany: mitjana

La Cuca arriba al refugi després de recollir sola pels carrers de Granollers. És una gossa molt extrovertida, eixerida, extremadament intel · ligent, juganera i Molt sociable. Conviu amb una manada de mascles i femelles i no té cap problema de convivència, tot el contrari, es relaciona d’una manera equilibrada i estable.

Cuka és activa i enèrgica, així que necessitaria un / a adoptant amb un ritme de vida actiu, que li agradi fer activitats a l’aire lliure. Li agrada passejar, córrer, jugar amb la pilota, etc.

Amb les persones és molt sociable i extrovertida, és la primera que et ve a saludar quan entres al pati i està pendent tota l’estona del que fas, en realitat el que vol és que estiguis per ella i li donis mimos i carícies.

Busquem un / a adoptant per Cuka, que vulgui compartir el seu temps amb una gossa amb la que mai s’avorrirà, summament afectuosa i divertida. És una gossa ideal per a totes aquelles persones que realitzin activitats regularment a l’aire lliure, amb un ritme de vida actiu.

Si vols conèixer Cuka no dubtis en venir al refugi i preguntar per ella.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….