Eulalio – ADOPTAT

Fitxa de Eulalio  – ACOLLIDA TEMPORAL

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís de Beagle
  • Naixement: 03/05/2008
  • Edat:  4 anys
  • Tamany: petit

El Eulalio va ser trobat per una parella en el bosc desorientat i abandonat a la seva sort i amb una cadena molt pesada en el seu coll. Quant va arribar estava ple de puçes, paparres el seu estat era horrible.

És va adaptar ràpidament al refugi i desprès del calvari que va tindre que passar es un gos molt alegre, agradable, i molt dolç. Al principi es una miqueta reservat , però ràpidament t’ofereix la seva confiança i amistat. Li agrada jugar amb el seus companys i sortir a passejar i gaudir del aire lliure ja que es un gos actiu i espavila’t.

No te cap mena de problema amb altres animals ni amb persones . Li agrada’n molt els nens . Es apte per a qualsevol família que realitzi activitats al aire lliure i que siguin actius .

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….