Lisa – ADOPTADA

Fitxa de Lisa – ACOLLIDA TEMPORAL

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: 07/10/2011
  • Edat:  10 mesos
  • Tamany: mitjana

La Lisa va ser un decomis per part de l’ajuntament de Granollers. És una gosseta molt tranquila , afectuosa ,dolça , simpàtica i divertida, busca sempre un company de jocs en el pati .

La nostre etòloga del refugi us ajudaria a adaptar-la al seu nou entorn a fi d’evitar problemes de pors, ja que es una gosseta que s’ha criat en el camp i te una mica de por a les coses desconegudes. Peró es va a adaptant a tot sense problemes. Va arribar de cadell i esta passant la seva joventut en el refugi, algú hauria d’estar gaudint d’ella en aquesta edat i de tot el que ella pot oferir.

La Lisa es de vegades es una miqueta insegura amb altres gossos , sobretot si son grans. Ella conviu amb altres gossos en el pati sense cap mena de problema de convivència, es sociable i te habilitats socials.

Gaudeix dels passejos diaris i d’ estar el màxim del temps al aire lliure… Apte per tot tipus de família que el cuidin molt i li puguin oferir tot el amor que li va ser privat en la seva antiga família.

Vine al centre i t’enamorara es realment dolça i molt bufona…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

[vimeo 47514711] [vimeo 47514710]