Negrito – ADOPTAT

Fitxa de Negrito – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 01/06/2005
  • Edat:  7 anys
  • Tamany: gran

El nostre estimat Negrito es un gos de 6-7 anys de mida grandeta, molt tranquil i bo. Va arribar junt amb la Tika i la Taka, les seves germanes que ja estan adoptades, a mans dels seus antics propietaris i en unes condicions no molt bones, però ja fa temps que està sa i fort com un roure. Conviu perfectament amb la manada de mascles i femelles del pati del mig, sense cap tipus de problema. Desde que la seva germana Taka va marxar cap a Alemanya, ja fa tres o quatre mesos, es troba molt trist i apagat, rodejat de gossos joves que no el deixen descansar. Nomes vol pau i tranquil·litat. Amb la gent es una miqueta porug, però quan et coneix es molt afectuós, voltant rere teu, esperant una paraula, un gest. Volem que torni a gaudir de la vida trobant una bona llar on tinguin molta paciència,i l’estimin i el cuidin tot el que es mereix la resta de la seva vida. Ideal per un pis!

Si vols conèixer en Negrito, vine i pregunta per ell! Se-t’endurà el cor!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A la seva nova llar!!! Sigues molt feliç NEGRITO!!!!!

NEGRITO1 Negrito 02_DSC01268 Negrito_neu_DSC02080