NUS

Fitxa de Nus

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 10/09/2008
  • Edat:  3 anys
  • Tamany: mitja

En Nus va arribar a la protectora de mans de la seva antiga familia que no es podía fer càrreg d’ell! De seguida es va adaptar a la vida al refugi. Es un gos molt bó i simpàtic, que conviu perfectament amb una manada molt gran de mascles i femelles de totes mides i edats. Es un gos actiu, joganer, molt afectuós i molt obedient. El que necessita es una familia per gaudir, que l’estimi de valent i fagi vida amb ell, li encanta estar amb la gent! Disfruta moltíssim durant els passeigs, amb la pilota o simplement amb unes carícies! Es un gos preciós, molt equilibrat, que només vol ser  i fer feliç! Vine a coneixe’l, t’enamorará!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….