Sam – ADOPTAT

Fitxa de Sam – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 01/2007
  • Edat:  7 anys
  • Tamany: gran

En Sam, un gos guapíssim, de mestís de mida gran i uns 7 anys. En Sam va arribar al centre desde una altre protectora de Badalona. Es un dels gossos més antics del centre, i de protectora en protectora porta molt de temps sense gaudir d’una família. Es un gos sociable i actiu, molt simpàtic i alegre, i amb moltes ganes de jugar i explorar!! Li encanta passejar i jugar amb els voluntaris i companys de pati, es molt equilibrat i seria genial per qualsevol família que tingués una mica d’espai per ell, i sobretot, que se l’estimi per la resta de la seva vida!!!

Es un gos preciós, molt simpàtic i divertit, que agrada a tothom i a qui tothom li agrada. No tens res a perdre amb aquest company, i hi guanyes un gran amic!!! Vine a veure’l, no et decebrà!!! ANIMA’T!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….