Taka – ADOPTADA ALEMANYA

Fitxa de Taka

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 13/12/2006
  • Edat:  6 anys
  • Tamany: mitjana

La Taka ens arriba al refugi junt amb els seus germans el Tiki i el Negrito, a causa que la seva propietària no podia els podia atendre correctament . Igual que els seus germans no sap passejar amb corretja perquè mai a sigut educada amb aquest fi , ja que la seva curta vida a estat tancada a casa i no sap ni soporta portar la corretja. Poc a poc amb la ajuda constant de la nostre etòloga aquest habit se esta corregint preo necessitaria una família que segueixi amb aquesta reeducació i que tingues paciència amb ella per tal de no estressar-la.

Es una gossa molt bona i amable amb altres animals i amb les persones , encara que necessita molt de carinyo , sempre esta a l’espera de una carícia i gaudeix de la companyia dels seus amics del pati i de les persones .

Ideal per una família que l’estimin i li puguin proporcionar tot tipus de mimos i companyia que tant ella com els seus germans es mereixen .

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….