Duque – ACOLLIDA INDEFINIDA

Fitxa de Duque 

  • Sexe:  mascle
  • Raça: labrador
  • Naixement: 01/07/2002
  • Edat:  10 anys
  • Tamany: gran

En Duque el varem recollir de la carretera direcció Ripollet. Quant el varem recollir estava en un estat horrible, no es podia casi ni moure , estava tomba’t en el terra sense cap signe de mobilitat i era ceg.

Quant varem arribar al refugi i desprès de passar la revisió veterinària , van determinar que la seva ceguera era a causa d’un problema de cataractes   i actualment se li estan realitza’n proves ja que tenim l’esperança que amb una intervenció  el quirúrgica seu problema de visió es podria solucionar.

De la mobilitat esta seguint una teràpia per part dels nostres cuidadors i actualment es mou amb molta mes facilitat.

És un gos molt tranquil i no te cap mena de problema amb els seus companys de pati i d’oficina. Li agrada sentir-se acompanyat i cuida’t . Poc a poc per ell mateix va fent passejos per el pati i coneixent el refugi..

Li busquem una nova família urgentment o una casa d’acollida !!!!

Anima’t i vine…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….