Gimenez – ADOPTAT

Fitxa de Gimenez – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 05/01/2011
  • Edat:  1 any
  • Tamany: mitja

En Gimenez juntament amb el Curro ens arriaven de Cadiz on el seu futur era sacrificar-los i per aquest motiu ens arriben al centre. Es un gos sociable amb altres gossos i juganer amb els seus companys. Li agrada estar al aire lliure i sortir a passejar amb les persones , apte per tot tipus de família que es facin càrrec d’ell i li donin tot el amor i la companyia que ell es mereix.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

[vimeo 48163066]

Un pensament sobre “Gimenez – ADOPTAT

  1. Cariñooooooooo¡¡¡ como estás mi amor? ay como se os echa de menos por aqui… aun eres pequeño.. pero se que entiendes cada mirada y cada caricia… te quiero mucho¡¡¡ haz caso a Gimenez aunque yo se que te portas siempre bien y que no hace falta… te mando mil millones de besos y caricias para los dos¡

Els comentaris estan tancats.