Aslan – ADOPTAT

Fitxa de Aslan – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: x pastor alemany
  • Naixement: 15/12/2010
  • Edat:  2 anys
  • Tamany: gran

L’Aslan es un mascle mestís de pastor alemany de 2-3 anyets, de mida gran, molt amorós i joganer. Va arribar al centre perquè la seva família anterior tenia problemes personals i no el podien atendre correctement. Li encanta sortir a passejar per la muntanya amb els seus companys de pati! Es molt sociable, tant amb persones com amb altres gossos i sempre demana que estiguin per ell, acariciant-lo i dient-li coses. Es un gos ideal per a qualsevol tipus de familia. Porta molt de temps a la protectora, i encara no entenem perquè, es preciós, un troç de pa i molt carinyós, que més es pot demanar?

Ja l’heu vist a les fotos, un amor, si voleu un gos jove, actiu, espavilat i molt divertit i bo, L’Aslan es el vostre gos, veniu a coneixe’l!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….