Rocky-ADOPTAT

Fitxa de Rocky

  • Sexe:  mascle
  • Raça: Cairn Terrier
  • Naixement: 12/07/2009
  • Edat:  6 anys
  • Tamany: mitjà

En Rocky va arribar al refugi a través de la renuncia de la seva antiga família, que no es podia fer càrrec d’ell correctament. És un gosset molt i molt especial, obedient i molt fidel. Aquesta preciositat peluda és un gosset molt dolç i simpàtic, sense problemes amb altres gossos i, tot i ser una mica gelós, hi conviu perfectament. Li encanta passejar, jugar amb els seus companys i passar l’estona amb els voluntaris. Acostumat a viure en un pis, va arribar molt nerviós i ansiós, però al centre s’ha anat relaxant. Rocky és el gos perfecte per a la família que li obri el seu cor! Ell us compensarà de valent! Veniu a coneixe’l!!!

Rocky llegó al refugio a través de la renuncia de su antigua familia, que no se podía hacer cargo de él correctamente. Es un perrito muy y muy especial, obediente y muy fiel. Esta preciosidad peluda es un perro muy dulce y simpático, sin problemas con otros perros y, aunque es un poco celoso, convive perfectamente con ellos. Le encanta pasear, jugar con sus compañeros y pasar el rato con los voluntarios. Acostumbrado a vivir en un piso, llegó al refugio muy nervioso y ansioso, pero aquí se ha ido relajando. ¡Rocky es el perro perfecto para la familia que le abra su corazón! Él os compensará con mucho amor. ¡Ven a conocerlo!

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….