Simba – ADOPTAT

Fitxa de Simba

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 05/12/2010
  • Edat:  1 any
  • Tamany: gran

En Simba és dels gossos que quedaven en el centre de l’antic Cad i malauradament encara esta en el centre amb nosaltres i no a trobat de moment una família que el pugui fer feliç i donar-li la oportunitat de sortir del refugi i poder donar a la seva nova família tot el amor i fidelitat que te per oferir que ens consta que es molt….

És un gos amb molt bona planta , te el seu caràcter , però es bo i obedient , es jove i per tant es actiu i vital , li agrada jugar amb els seus companys del pati i no te cap mena de problema en la convivència en el refugi.

Lo que mes li agrada son els seus passejos diaris amb els voluntaris per el camp, ja que qualsevol activitat al aire lliure el relaxa moltíssim …

És ideal per una família activa que li agradi realitzar activitats al aire lliure com ara passejos per la muntanya, en bici …És molt sociable amb nens !

Veniu i doneu-li la oportunitat de trobar una nova família , se la mereix ja que porta molt de temps en el centre i lo que mes desitja es formar part activa d’una família…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

[vimeo 48618355] [vimeo 48618356]