Tacas-ADOPTAT

Fitxa de Tacas-ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 21/09/2008
  • Edat:  3 anys
  • Tamany: mitjà

En Tacas és un gos que actualment esta seguint unes pautes i teràpies de socialització a mans de la nostre etòloga i per part dels nostres cuidadors ja que la separació de la seva antiga família li ha afectat molt i no s’ha adapta a la seva nova vida en el refugi.

Poc a poc i amb molta paciència esperem que es vagi adaptant i pugui compartir amb nosaltres i la seva nova família moments gratificants.

És un gos sociable amb les persones , però estressat i reactiu als manipulats que no li agraden.

Tacas és un gos molt intel.lent, molt simpàtic , afectuós i obedient quant et coneix. Peró la família que l’adopti no ha de tenir nens i ha d’estar disposada a seguir les pautes de comportament per ajudar-lo a superar les seves pors.

Amb les persones desconegudes o les ignora o be les saluda simpàtic. El problema es quant les persones el volen agafar o obligar-lo a fer coses que li fan por. S’ha de d’insensibilitzar i donar-li temps perquè es relaxi i superi les pors.

La seva adopció es urgent , cerquem per ell , bones persones disposades a donar-li una oportunitat ja que pobret a portat una mala vida i necessita de la nostre ajuda..

Vine al centre i els nostres cuidadors i etòloga t’informaran …………

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….