Taky – ADOPTAT

Fitxa de Taky – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 06/01/2003
  • Edat:  9 anys
  • Tamany: gran

Al Taky ens l’han deixa’t al centre els seus antics propietaris per no poder atendre’l com ell es mereix. S’ha adaptat molt ràpidament a la seva nova vida al refugi i no te cap mena de problema amb cap dels seus companys.

És un gos amb molt bon caràcter i molt equilibrat , esta amb nosaltres a l’oficina i al pati de la entrada, es molt tranquil i sociable tant amb els seus companys amb qui juga , corre i salta sense cap mena de discussió al contrari i amb les persones amb qui es obedient , afectuós i fidel.

És un gos que ens te a totes i a tots en el centre enamorats per el seu caràcter i noblesa.

Li agrada prendre el sol en el pati i gaudir dels passejos diaris amb els voluntaris.

Vine al centre i dona-li la oportunitat d’enamorar-te a tu també..

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….