VISA

Fitxa de Visa

 • Sexe: femella
 • Raça: mestíssa
 • Naixement: 01/07/2004
 • Edat: 10 anys
 • Tamany: mitjana

La Visa es una gossa mestissa de mida mitjana, que vam recollir bagant pels carrers de Granollers. Una gossa magnífica per tots els cantons. Una preciositat molt tranquil·la i equilibrada. Ara mateix està d’acollida amb la nostre etòloga per ajudar-la a calmar els casos que ens està tractant de gossos amb pors. La seva temprança és contagiosa. Adora la gent, es molt dolça i mimosa. I per suposat es genial amb altres gossos, tinguin el caràcter que tinguin, amb els cuals li encanta jugar com una joveneta, tot i ser una yayona yayona, encara li queda molta corda a aquesta!!!

Perfecte per una família que es comprometi a fer-la tan feliç com ella es mereix. No els hi costarà gaire, es fa estimar la Visa, no t’hi pots resistir!! Adopta un gos especial en condicions ben especials!!!

Desde el primer dia amb nosaltres, i ja porta molt de temps, s’ha mostrat tan bona que no hem pogut fer altre cosa que adorar-la! Sempre contenta, sempre tranquil·la, es la viva imatge de l’amor!!! Inspira tendresa i dolçor per tots els seus cabells canosos i aquesta carona que sembla que et somriu!!! Una joieta encantadora, d’aquelles que voldries tenir per sempre però, com diu el dit, si l’estimes deixa-la marxar. Es mereix una GRAN família. Per ser tan i tan bona gossa!!! I la tindràs Visa carinyet, i la tindràs!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2 pensaments sobre “VISA

 1. Mi pareja y yo pensabamos en apadrinar desde hace tiempo a un perro, esta mañana hemos estado en el refigio y hemos apadrinado a Visa y a una compañera suya Rocca.
  Es tal como la describen, tranquila y le gusta tumbarse a mirar a sus compañeros.
  Nosotros somos una pareja trabajadora a la que no le sobra el dinero pero si la ilusion de poder ayudar a estos perros a los que la suerte no les ha sonreido. Desde aqui animo a todo el mundo a aportar un granito de arena para que Visa y sus compañeros esten un poco mejor hasta encontrar un hogar donde puedan vivir.

  Saludos

Els comentaris estan tancats.