Whisky

Fitxa de Whisky 

  • Sexe: mascle
  • Raça: x Mastín
  • Naixement: 01/02/2012
  • Edat: 9 mesos
  • Tamany: gegant

En Whisky va arribar el centre juntament amb el seu germà en Ron , que ja ha sigut adoptat , quant els dos es trobaven perduts per Vilanova del Vallès.

Quan va arribar li varem detectar que patia una displàsia de maluc de soportar el seu pes , ja que es un gos de mida molt gran , que li dificultava al caminar , ja que quant va arribar al refugi no es podia ni aixecar del terra .. actualment esta rebent una teràpia i una rehabilitació a la piscina per tal de poder millorar la seva calitat de vida i millorar la seva mobilitat. Porta 2 sessions de rehabilitació i ja es poden veure els progressos que ha fet, ja camina , corre i s’aixeca del terra sense gaires esforços.

És un preciós gos , molt simpàtic i juganer amb els seus companys d’oficina i de pati. Li agrada estirar-se a l’ombre a les hores de sol i sortir a passejar amb els voluntaris.

És un gos actiu i energètic que malauradament no te visió en un ull però no li dificulta la seva vida en el centre. Encara es un cadell i te el caràcter típic . Amb les persones i animals no te cap mena de problema de convivència.

Esta a l’espera que vingui una família i li pugin oferir una llar confortable i plena d’amor on pugui seguin millorant i poder oferir tot el que te per donar…

Vine al centre i t’enamorara…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

[vimeo 47292473] [vimeo 47292474] [vimeo 47292475]

Un pensament sobre “Whisky

  1. es precios, com porta lo de la displaxia? es una llastima que tant jove i ganetes de viure pateixi aquesta enfermetat, podria millorar bastant no?

Els comentaris estan tancats.