Piti -ADOPTAT

Fitxa de Piti-ADOPTAT

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 2 anys
  • Edat: 2010
  • Tamany: mitjana

Piti arriba al refugi després de recollir en un estat lamentable, ja que a ella i al seu germà els van enverinar. El seu germà no ho va superar i ella, després d’unes setmanes molt malament, ha sortida cap endavant.

Després de tot el que ha patit i d’estar en tractament veterinari per contrarestar els efectes del verí, Piti s’ha adaptat ràpidament a la seva vida al refugi. Ara està totalment recuperada i amb moltes ganes de trobar un/a adoptant que l’estimi i la cuidi per sempre i amb qui pugui compartir jocs i passejos per la muntanya.

És una gossa molt simpàtica i obedient, li agrada molt estar en companyia, tant dels seus companys de quatre potes com de les persones que vénen al refugi.

No dubtis en venir al refugi si vols conèixer Piti, és un encant de gossa!

Vine al centre i t’informarem…

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Un pensament sobre “Piti -ADOPTAT

Els comentaris estan tancats.