Alf – RETORN AL SEU PROPIETARI

Fitxa de Alf – RETORN AL SEU PROPIETARI

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 26/11/2003
  • Edat: 9 anys
  • Tamany: gran

L ‘Alf  ens arriba de Vilanova del Vallès on es trobava perdut per els carrers de la ciutat . Porta chip , cerquem els seus propietaris ja que no els localitzem si algú el reconeix siusplau poseu-se en contacte amb el refugi.

És un gos de mida gran , molt sociable amb altres animals tant amb femelles com amb mascles, es tranquil i obedient.

Amb les persones es molt amable i sempre busca la teva companya i les teves carícies. S’ha adaptat ràpidament a la vida en el refugi , encara que cerquem els seus propietaris per tant de que pugui tornar amb la seva família lo abans possible.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………