Black – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Black 

  • Sexe:  mascle
  • Raça: x Pincher
  • Naixement: 28/02/2007
  • Edat: 5 anys
  • Tamany: petit

En Black es un gosset de mida petita i 6 anyets mescla de pincher, que va arribar al refugi a mans dels seus antics propietaris. Es un gos actiu i dinàmic, que li va costar una miqueta adaptar-se a viure en el refugi, després de tota la vida amb la seva antiga família. Després d’un temps amb nosaltres va començar a mostrar signes de leishmania, i en fer-li les proves va donar positiu. Mai sabrem si ja estaba malalt quan el van deixar al centre o si va ser després… el fet és que la seva leishmania, a dia d’avui, li ha agrabat un petit problema a la pell. La seva recuperació està sent lenta, doncs al centre hi ha massa activitat i gresca perquè descansi i es pugui recuperar bé. Es un gos molt i molt carinyós, que no te cap problema en quedar-se sol, no té ansietat per separació ni borda gaire, li agraden els nens i durant el passeig es molt tranquil i dòcil, molt fácil de portar.

En Black es un dels cassos més urgents, doncs no volem que les ferides triguin molt a curar-se i pugui patir alguna infecció. Només necessita una mica de cremeta i estar tranquil, li pots negar? Un gos deu que ha hagut de patir la malaltia sense els seus éssers més estimats, sentint-se sol i trist, molt dur això. Si vols donar-li una segona oportunitat, vine a preguntar per ell!! T’ enamorará!! No pateixis per res, t’ assesorarém en tot el que faci falta!!! El nostre estimat Black , que trobis una bona llar molt molt aviat!!

Vine al centre i t’informarem …

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………