Fity – ADOPTAT

Fitxa de Fity – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 15/06/2008
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitja

En Fity ens arriba al refugi de la Garriga , on la policia Local no es va voler fer càrrec d’ell , i gracies a la parella que se’l va trobar i desprès d’Adreçar-se a la policia i al veure que no volien saber res del cas , va prendre la sabia desinteressada decisió de portar-lo al nostre refugi ja que si no fos per ells , seguiria perdut i desorientat per els carrers solitaris de la ciutat.

És un gos molt vital i energètic. Des-de el primer moment que ha arribat al centre s’ha adaptat molt be al centre, juga amb tots els seus companys d’oficina i de pati. No te cap mena de problema amb cap dels seus amics del pati ja siguin femelles i mascles .

És molt sociable amb les persones i sempre et busca per jugar però també per que l’acaricies i li facis mimus.

No ho dubtis i vine’l a coneix-el…..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………