Elvis – ADOPTAT

Fitxa d’Elvis – ADOPTAT 

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  x mastin
  • Naixement: 01/01/2012
  • Edat: 7 mesos
  • Tamany: gran

El Elvis ens arriba des-de Vilanova del Vallès on juntament amb la seva germana la Priscil·la estan perduts per els carrers de la ciutat.

És un gos molt bufo , encara es un cadell però la seva mida d’adult serà gran . Té el caràcter típic dels cadells , li agrada saltar, corre i jugar amb els seus companys d’oficina i de pati. Sempre busca la teva companyia i les teves carícies.

Li agrada tumbarse a la ombre del pati o dintre de la oficina amb el aire acondicionat , aixo si sempre amb la seva germana a qui cuida i fa carantonyes.

És un gos molt sociable amb tot tipus de persones i nens , i amb els animals no te cap mena de problema.

Apte per a qualsevol tipus de família que tinguin un espai adequa’t per ell i li puguin oferir tot el amor que ell ben segur els obsequiaria sense demanar res a canvi…

El Elvis  i la seva germana la Priscil.la  tenen amo, el varem localitzar però no hem rebut resposta per la seva part, si passats els 20 dies legals per poder donar-los en adopció , no rebem noticies seves cursarem la denuncia corresponent per el abandonament d’animals. La data prevista per poder adoptar aquestes preciositats es el dia 04 de Setembre.

Vine a visitar-nos i t’informarem ..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………