Goku – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Goku – ADOPTAT ALEMANYA

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  bichon maltes 
  • Naixement: 01/08/2005
  • Edat: 7 anys
  • Tamany: petit

En Goku l’hem recollit de la carretera de transit entre les poblacions de LLiça d’ Amunt i Santa Eulàlia de Ronçana.

Estava desorientat , i quant va arribar el centre tenia molta gana i sed. És un gos que s’ha adaptat ràpidament al centre. És tranquil i li agrada passar-se les seves estones de relax en el seu llitet.

És afectuós  i sociable amb les persones i amb els animals en general , ideal per una família que visqui tant en pis com en una casa, però sobretot que el cuidin i es responsabilitzin d’ell perquè no es tingui que trobar mai mes perdut per els carrers i les carreteres de les nostres ciutats amb el perill que representa..

Vine a conèixer al Goku i no t’arrepentiras …

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………