Nina – ADOPTADA

Fitxa de Nina – ADOPTADA

  • Sexe:  femella
  • Raça:  x yorkshire
  • Naixement: 30/08/2005
  • Edat: 7 mesos
  • Tamany: petita

La Nina ens arriba al centre a traves d’una renuncia dels seus antics propietaris ja que son persones grans i no tenen les forçes necessàries per temes de salud a responsabilitzar-se d’ella ni de cuidar-la ni oferir-li les necessitats que ella precisa…

És una gosseta molt bufona , de mida petita. S’ha adaptat ràpidament al refugi , és molt simpàtica i juganera amb els seus companys . No te cap problema de conducte amb altres animals i amb les persones es obedient i fidel .

Li agrada que li facis companyia i li facis molts mimus .

Vine a conèixer aquesta preciositat i deixa’t enamorar com ja a fet amb nosaltres !!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………