Priscil.la – ADOPTADA

Fitxa de Priscil.la – ADOPTADA

  • Sexe:  femella
  • Raça:  x mastin
  • Naixement: 01/01/2012
  • Edat: 7 mesos
  • Tamany: gran

La Priscil.la ens arriba des-de Vilanova del Vallès on juntament amb el seu germa el Elvis estavan perduts per els carrers de la ciutat.

És un gossa  molt bufona, encara es un cadell però la seva mida d’adult serà gran . Té el caràcter típic dels cadells , li agrada saltar, corre i jugar amb els seus companys d’oficina i de pati. Sempre busca la teva companyia i les teves carícies.

Li agrada tumbarse a la ombre del pati o dintre de la oficina amb el aire acondicionat , aixo si sempre esta protegida i acompanyada per el seu germa.

És un gossa molt sociable amb tot tipus de persones i nens , i amb els animals no te cap mena de problema.

Apte per a qualsevol tipus de família que tinguin un espai adequa’t per ella i li puguin oferir tot el amor que ell ben segur els obsequiaria sense demanar res a canvi…

La Priscil.la i el seu germà en Elvis tenen amo, el varem localitzar però no hem rebut resposta per la seva part, si passats els 20 dies legals per poder donar-los en adopció , no rebem noticies seves cursarem la denuncia corresponent per el abandonament d’animals. La data prevista per poder adoptar aquestes preciositats es el dia 04 de Setembre.

Vine a visitar-nos i t’informarem ..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………