Churri – ADOPTADA

Fitxa de Churri

  • Sexe:  femella
  • Raça:  x beagle
  • Naixement: 25/06/2006
  • Edat: 6 anys
  • Tamany: petita

La churri la varem trobar desorientada i en un estat horrible en el Parc firal de Granollers. Ni tan sols es volia moure del terra i no podia ni caminar…..Inmediatament es va posar en mans del veterinari el qual va diagnosticar una erupció cutània greu per tot el seu cos , una infecció bacteriana interna greu , i una hipoproteinemia greu ( concentració insuficient de proteïnes en el plasma sanguini) , desprès d’estar dos mesos ingressada en el centre veterinari i seguir un tractament i teràpies afortunadament la Churri es va recuperar.

Cada dia i gracies a un voluntari la Churri sortia  a passejar per els carres i els camps de Granollers, al principi no volia caminar però el voluntari la portava en braços fins que un dia la Churri va fer el descobriment de la gespa del camp i li va agradar … com ja estava millor poc a poc va començar a caminar …..

És un gosseta de mida petita, es molt dolça i simpàtica. Li agrada estar amb nosaltres a l’oficina i sentir-se acompanyada, encara que li agrada jugar i els seus passejos per el pati i per el camp amb els nostres voluntaris .

És tranquil·la i no te cap mena de problema de conflicte amb cap dels seus companys i esta totalment socialitzada amb les persones amb qui es mostre obedient i fidel. L’ agrada’n molt els nens.

És ideal per qualsevol tipus de família que li puguin aportar molt d’amor i companyia …

No ho dubtis mes i vine a conèixer la que serà la teva amiga de per vida…

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………