Clara – ADOPTADA

Fitxa de Clara – ADOPTADA

  • Sexe:  femella
  • Raça:  x breton
  • Naixement: 12/11/2010
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjana

La preciosa Clara ens arriba des-de Jerez de la Frontera on el seu futur era el sacrifici. S’ha adaptat molt ràpidament a la seva nova vida en el refugi.

És una gosseta molt bufona i tanqui-la . És vital i simpàtica, li agrada molt gaudir de la companyia de els seus companys del pati amb qui juga , salta i corre durant tot el dia. No te cap mena de problema de convivència amb altres animals.

Amb les persones es mostra molt amable i sociable. Ideal per a tot tipus de família. Cerquem per ella una nova família que li pugui oferir una llar confortable plena d’amor i respecte per tota la seva vida.

Anima’t i vine al centre a coneix-la .. i tindràs una amiga per sempre…

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………