Miriam – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Miriam – ADOPTAT ALEMANYA

  • Sexe: femella
  • Raça: europea
  • Naixement: 05/02/2010
  • Edat:2 anys
  • Tamany: mitjana
  • Positiva en Leucèmia Felina

La Miriam ens la varem trobar perduda i desorientada per els carrers de la ciutat, es una gateta que s’ha adaptat molt be a la seva nova vida a la gatera amb qui conviu sense cap problemes amb la resta dels seus companys .

És positiva a Leucèmia Felina . És una preciositat , al principi es una mica desconfiada desprès de tot el que a tingut que patir en la seva curta vida es normal que es mostri aixi. Peró quant li dones una mica d’amor i una mica de paciència i t’agafa confiança es una gateta que t’enamora……

És molt dolça i simpàtica amb les persones…..

Vine a coneix-la i sense cap dubte t’enamorara com a fet amb nosaltres …

……………………………………………………………………………………………………………………………………