Bobby – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Booby

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  mestís
  • Naixement: 19/06/2009
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: mitjà

En Bobby va ser deixat en el nostre refugi per la seva antiga família que no el podia atendre correctament. Quan va arribar al centre tenia moltíssima por i varen passar dies que no deixava que ningú s’acostes a ell.

Poc a poc i amb molta paciència per part de els nostres cuidadors , actualment conviu sense cap mena de problema amb els seus companys de el pati en el refugi. Acompanya als voluntaris als passejos dels altres gossos i va sense corretja .

És un gos molt intel.ligent , actiu , simpàtic, juganer, obedient i molt afectuós . És mostre un gos fidel i leal amb les persones. Gaudeix moltíssim de la companyia dels nens. Encara que és bastant independent.

En Bobby es ideal per a qualsevol tipus de família que li puguin proporcionar tot el amor que ell es mereix…

No esta habituat a un entorn urbà per el que la persona que l’adopti deurà seguir unes pautes proporcionades per la nostre etòloga les primeres setmanes i fer una adaptació progressiva, el seu entorn ideal per viure seria en una zona tranquil·la , com en una urbanització..

Vine al centre i t’enamorara……

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………