Dic – ADOPTAT

Fitxa de Dic – ADOPTAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  Pastor Alemany
  • Naixement: 11/04/2007
  • Edat: 5 anys
  • Tamany: gran
  • Positiu en Leishmania

En Dic el varem trobar desorientat i perdut per els carrers de Canovelles. Quan va arribar al centre i desprès de la revisió veterinària corresponent , ens varem donar conte que no tenia chip però si duia una tatuatge .

Des-de l’oficina varem cercar el seu criador per el numero de tatuatge i ens varen proporcionar el nom de el seu propietari , desprès de vindre al centre i demostrar amb documents que efectivament era el propietari del Dic , ha escollit no endur-se’l a la seva llar i tramitar una renuncia per tal de deixar-lo en el refugi.

És un gos preciós , tranquil , molt bo de caràcter i equilibrat.  Té el caràcter típic de la raça Pastor Alemany es fidel , obedient  i afectuós . No te cap mena de problema en la convivència amb altres animals .  I amb les persones es mostre divertit  i sociable .

Ideal per qualsevol tipus de família , inclús amb nens. Preferiblement que visquin en una casa on disposi de terreny i espai ja que es un gos de mida gran .

Doneu-li la oportunitat que la seva antiga família li ha negat…. Us pot oferir moltíssim , nomes necessita una oportunitat….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

[vimeo 48163063] [vimeo 48163065]

2 pensaments sobre “Dic – ADOPTAT

  1. Hola! Estic interessat en adoptar en Dic, voldria mes informació, visc a Cardedeu podria passar dilluns o dimarts per el refugi, per parlar dels tràmits etc…
    Moltes gracies!!

Els comentaris estan tancats.