Hachiko

Fitxa de Hachiko

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  mestís
  • Naixement: 05/10/2009
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: mitjà

En Hachiko es un gos de mida mitjana-gran, d’uns 4 anyets aproximadament, molt molt alegre i simpàtic, que estima a tothom. Es un gos llest, amb molta vitalitat, molt afectuós i que està totalment integrat a la manada del pati de baix, convivint tant amb mascles com amb femelles sense cap problema! Li encanta passejar i es molt juganer, encara es jovenet, però a la vegada es molt respectuós i dolç. Un gos excepcional que busca una bona llar, on ser estimat i poder gaudir d’una bona vida. Un company perfecte per qualsevol família.

Si voleu gaudir d’un gos divertit i molt amorós, heu de conèixer en Hach, US ENCANTARÀ!!! Preguntéu per ell!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………