Rubio – ADOPTADO

Fitxa de Rubio, alias “Xinxe” – RESERVAT

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  mestís
  • Naixement: 15/01/2012
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà

En Rubio va ser trobat voltant sol i desorientat pels carrers de Granollers. Va arribar amb por, sense saber on era ni perquè. Però amb les setmanes es va adaptar perfectament a la vida al refugi. Es un mestís de mida mitjana i un anyet i mig que conviu amb la manada del pati de davant amb tot de gossos i gosses de diferents mides i edats. No te cap problema amb cap, ja que es un gos sociable, divertit i molt juganer. Es molt actiu i afectuós, li encanta ser el primer en rebre mimos i chuches, el primer en jugar, el primer en saludar quan entres al pati. S’ho passa pipa amb l’aigua de la manega i de la piscina, i sobretot jugar amb els seus companys de pati. Ideal per una família activa que el dugui a fer activitats a l’aire lliure i que el vulgui estimar el reste de la seva vida.

Es un gos preciós i molt molt simpàtic i divertit. Si vols no aburrir-te mai, vine a conèixer el nostre encantador trapella. En Rubio t’espera. NO TRIGUIS GAIRE!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………