Spiddy – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Spiddy – ADOPTAT ALEMANYA 

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  buldog frances
  • Naixement: 02/09/2010
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: petit

El Spiddy ens arriba al centre a traves d’un avis de la Policia Local de Granollers que el varen trobar desorientat i perdut per els carrers de la zona de Tres Torres de Granollers.

Al arribar al refugi i passar la visita veterinària ens varem adonar que portava chip, però al intentar cercar al seu propietari ens varem topar amb un problema , el chip no esta inscrit en el arxiu corresponent. Malauradament no podem conèixer les dades dels propietaris del Spiddy. Peró estem investiga’n actualment per poder cercar-los lo abans possible . Si no fos el cas passats els 20 dies legals es podria efectuar la adopció, aproximadament per el dia 22 de Setembre.

El Spiddy és un gos de mida petita preciós, és molt vital i energètic. Li agrada gaudir de la companyia i dels jocs dels seus nous companys d’oficina i de pati . No te cap mena de problema de conducta ni de convivència amb els seus nous amics.

És molt sociable , afectuós i te un caràcter molt equilibrat amb les persones. Ideal per a qualsevol família que l’estimi per sempre i es pugui sentir de nou part activa d’ella ….

Vols conèixer a al Spiddy ??

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

[vimeo 49060967] [vimeo 49060969]