Dock – ADOPTAT

Fitxa de Dock

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  galgo
  • Naixement: 01/08/2011
  • Edat: 1 any
  • Tamany: gran

En Dock té una historia molt trista , ens va arribar al refugi a través d’una trucada d’un senyor que es va topar amb ell per un camp de Les Franqueses del Vallès, en Dock no parava de bordar i li indicava un mateix camí , el senyor al seguir-lo es va adonar que lo que li volia indicar es que hi havia la seva companya de viatge tirada entre les herbes amb un tret al pit. Els nostres cuidadors van anar ràpidament el lloc de trobada desprès de que el senyor ens truques.

Els varem recollir i varem anar immediatament a la Clínica veterinària per poder proporcionar-li’s tot el que necessitessin, en el cotxe en Dock no es va separar ni un sol instant de la seva companya i amiga….

Malauradament la companya de viatge d’en Dock no va poder superar la ferida d’un tret del pit ….és varen posar totes les mesures i serveis de la clínica al seu abast però pobreta no va tenir forçes suficients per seguir..

En Dock esta trist i la troba a faltar.. És un gos preciós que necessita urgentment una família que li pugui oferir molt d’amor per poder refer-se d’un cop tan fort com el que ell ha passat..

És un gos molt afectuós i fidel. Estem a l’espera de poder cercar els seus propietaris , però passats els 20 dies legals es podrà fer efectiva la seva adopció per el dia 25 de Setembre.

No ho dubtis … !!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

[vimeo 49114175]