Messi – ADOPTAT

Fitxa de Messi

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  x Llaurador 
  • Naixement: 11/2011
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: mitjá

En Messi va arribar al refugi a mans dels seus antics propietaris, que no se’n podien fer carreg. Va passar uns dies molt trist i confós, però al ser tant jovenet i juganer, de seguida es va animar i es va integrar a la manada del pati de baix. Es un mestís de llaurador de mida mitjana i 3 anyets, actiu i afectuós, molt equilibrat que s’escau tant amb mascles com amb femelles,. Li encanta passejar per la muntanya amb tota la seva manada, i passar moltes estones amb els voluntaris. Es un gos ideal per qualsevol família que li doni tot el confort i carinyo que necessita, i que aquest cop sigui per sempre.

Si vols conèixer aquesta preciositat de gos, juganer i dolç, no dubtis en preguntar per ell! Troba molt a faltar una família, podría ser la teva?¿ T’ESTÀ ESPERANT!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………