Bubu – ADOPTAT

Fitxa de Bubu

  • Sexe:  mascle
  • Raça:  mestís
  • Naixement: 01/11/2011
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà

En Bubu el van llançar per la tanca del refugi durant la nit i quant varem arribar al matí ens el vem trobar en un estat d’ansietat molt elevat i amb moltíssima por… pobret no entenia perquè la seva família, fins el moment, van aprofitar la foscor de la nit per cometre un acte tan malvat com llençar-lo sense cap tipus de tristesa per la tanca d’un refugi… on ell es trobava perdut i envoltat de gossos que no coneixia…

Amb els dies s’ha adaptat molt bé al centre. Amb els seus nous companys del pati, no te cap mena de problema de convivència al contrari es mostre un gos molt sociable i juganer. Gaudeix dels jocs i les estones a l’aire lliure…

Amb les persones es un gos molt equilibrat, amb molt bon caràcter i molt afectuos. Li agrada gaudir de la teva companyia i de les teves carícies.

Cerquem per ell una nova família que l’estimin i el respectin per sempre… per no tenir que patir mai més i sentir-se abandonat per el que ell creia que era el seu futur…

Vine al centre i t’informarem …

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………