Teru – ADOPTAT ALEMANYA

Fitxa de Teru – RESERVAT ALEMANYA 

  • Sexe: mascle
  • Raça: Setter Irlandès
  • Naixement: 25/29/2005
  • Edat: 7 anys 
  • Tamany: gran
  • Positiu en leishmania

En Teru ens arriba a la protectora a traves de els seus antics propietaris que per problemes de salut relacionats amb un accident de trafic molt greu no es podien fer càrrec d’ell , el veure que no el podien atendre com ell es mereixia i com fins ara havien fet , varen buscar una persona de confiança que el cuides i l’estimes molt.
Desprès d’unes setmanes el varen a anar a veure i quina va ser la seva sorpresa quan se’l varen trobar lligat en un racó de un hort , amb molta brutícia al seu voltant i amb molt males condicions. Al veure’l aixi se’ls va trencar el cor i varen decidir posar-se en contacte amb nosaltres immediatament , per poder buscar entre tots una solució lo mes adient per el Teru .

En Teru esta actualment en el centre amb nosaltres , es un gos molt especial a conseqüència de la seva vida tan dura , necessita molta atenció i molt d’amor per part de la seva nova família.

Es un gos tranquil i sociable amb les persones , gaudeix moltíssim de la teva atenció i del teu afecte.
Es ideal per una família amb temps lliure per poder dedicar-li i que es senti el rei de la casa , al ser de gran dimensions seria ideal que visques en una casa amb terreny i poder gaudir del aire lliure…
Vine a coneixem !!!! Es un gos que s’ho mereix..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Un pensament sobre “Teru – ADOPTAT ALEMANYA

Els comentaris estan tancats.