Hada – ADOPTADA ALEMANYA

Fitxa d’Hada

  • Sexe: femella
  • Raça: Podenca
  • Naixement: 08/10/2010
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: gran

L’Hada ens arriba a la Protectora des d’el municipi de Martorelles , on la varem trobar malferida desprès de ser atropellada per un automòbil . Quan va arribar al centre , desprès d’ assistir-la la nostre veterinària ens varem adonar que tenia chip .

Ens varem posar en contacte amb els seus propietaris i els varem explicar la situació. Van venir al centre , nosaltres pensàvem que a buscar-la per dur-la de nou a casa seva… però la realitat era ben diferent, van renunciar a ella , segons les seves explicacions per que l’ Hada no s’adaptava correctament a la família .

L’ Hada te un problema de audició. No escolta gens…. . Actualment encara s’ esta recuperant de les diverses feridesque li va produir el accident, però estem molt contents perquè mica en mica i amb molta cura per parts dels nostres cuidadors, voluntaris i serveis veterinaris s’esta recuperant molt ràpidament i cada vegada camina millor.

Es un amor de gossa, es molt bufona i de mida mitjana. Té un caràcter molt equilibrat i molt afectuós .

En el pati amb la resta dels seus companys no te cap mena de problema de convivència , al contrari es amiga de tots i gaudeix moltíssim de els jocs amb ells …

Amb les persones es mostra molt afectuosa i amable. És equilibrada i gaudeix moltíssim de els jocs i carícies que li pots oferir.

Cerquem per ella una família que li pugui oferir tot el amor que en el passat no li van saber oferir i una estabilitat.

Vols conèixer a l’ Hada??? No t’ arrepentiras …

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

[vimeo 51981260]

 

[vimeo 51981261]

 

[vimeo 51981262]

 

[vimeo 51981263]