Rumbo- ADOPTADO

Fitxa de Rumbo

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 2010
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: petitmitjà

Rumbo va arribar a la protectora després de recollir-lo sol i desorientat pels carrers de Granollers.

És un gos bo i afectuós, de mida petita, que li va costar una mica adaptar-se a la vida al refugi perquè no entenia que estava passant. Ara està totalment adaptat i conviu al pati perfectament. Juga i es relaciona molt bé amb els seus companys de pati.

Rumbo és un gos actiu, ideal per a qualsevol persona que realitzi activitats a l’aire lliure, li agrada molt corre, jugar a la pilota, passejar per la muntanya, etc. però també és un gos tranquil, carinyós, bo i molt divertit.

Rumbo està buscant una nova oportunitat! Vine al refugi i pregunta per ell.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………