Yenka – ADOPTAT

Fitxa de Yenka- ADOPTAT

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 2012 
  • Edat: 2 any
  • Tamany: mitjana

La Yenka es una gossa de 1 anyet i mig, de mida mitjana, molt juganera i simpàtica. Conviu perfectament al pati del mig amb mascles i femelles, amb els que no para de jugar tot al día. A l’hora dels passeigs es molt obedient i no s’engresca massa, es porta molt bé. Ideal per una família que faci activitats a l’aire lliure i la porti a tot arreu, es molt afectuosa i activa.

La Yenka ja ha enamora a molta gent, però no s’han atrevit a donar el pas, i ella es queda sola un altre cop, sense familia, al centre, on porta molt de temps. Es preciosa i molt divertida, amiga de tots i volem que trobi el seu lloc ben aviat, se l’ha ben guanyat!!!

Vols donar-se’l tu?¿ Vine a veure-la i te n’aniràs ben content amb la seva gran personalitat al teu cantó. No ho oblidis, ella sempre t’estimarà i voldrà estar amb tu! Pregunta per ella!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………