Bixo -ADOPTAT

Fitxa de Bixo

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement:  
  • Edat: Adult
  • Tamany: mitjà

En Bixo es un gosset d’uns 3 anys, molt juganer i actiu. Va arribar a mans del seu antic propietari, que no el podía cuidar com calia. Es de mida petita-mitjana, molt inquiet i simpàtic, i com indica el seu nom, una mica bixo. Te’n fas un fart de riure amb ell! Conviu amb mascles i femelles al pati de baix i s’ho passa pipa durant els passeigs. Necessita una família activa, que el dugui a fer llargues passejades per la muntanya, que jugui molt amb ell i l’estimi per la resta de la seva vida, preferiblement amb experiència anterior amb gossos. Porta molt de temps al centre esperant, pobret, i ens encantaria trobar-li una bona llar ben aviat.

Si busques un company que pugui seguir-te el ritme, aquest es en Bixo, pregunta per ell!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………